Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

EUROTREND PROMO D.O.O.

Splošni pogoji

Cene so v EUR brez DDV ter veljajo do izida novega cenika. Prodaja je namenjena pravnim osebam.

Plačilni pogoji in naročanje

Pri plačilu v roku 14 dni po dobavi blaga, veljajo cene po ceniku. Plačilo po dobavi blaga je mogoče le ob predhodnem dogovoru in ob izročitvi dogovorjenega instrumenta zavarovanja plačil.
Pri plačilu po predračunu cene znižamo za 2 %.
Minimalna vrednost vsakokratnega naročila je 100,00 EUR brez DDV.
Pri naročilu manjšem od 100,00 EUR zaračunamo 15,00 EUR manipulativnih stroškov.

Pri neto vrednosti enkratnega nakupa:

Blago se naroča tako, da pošljete naročilo na e-naslov: info@eurotrend.si.
Na vašo željo se dogovorimo, da vas obišče naš predstavnik.

Zavarovanje plačil

V primeru, da blago ni plačano po predračunu, postane naročilo za prodajalca obvezujoče po prejemu kvalitetnega instrumenta zavarovanja plačila.
O vrsti in načinu zavarovanja plačila odloča prodajalec. Naročeno in dobavljeno blago ostaja last prodajalca, dokler ni v celoti plačano.
V primeru zamude plačila zaračunamo zakonite zamudne obresti.

Tisk, vezenje in graviranje

Na pri nas kupljene izdelke lahko natisnemo vaš logotip v sito tehniki oziroma tampo tisku, slepem tisku, lasersko gravirano ali vezeno. Ob naročilu natisa logotipa nam po elektronski pošti: info@eurotrend.si pošljite vaš logotip v vektorskem zapisu ter številko barve po PANTONE skali.
V kolikor logotip ni v vektorskem zapisu risanje logotipa dodatno zaračunamo. Pridržujemo si pravico do različnih cen za različne tehnike dodelave.
Ponudbo vam pošljemo po prejemu vseh podatkov za tisk oziroma dodelavo kot so: količina posameznega artikla, število barv logotipa, velikost logotipa……….

Dobava

Dobavni rok za naročeno blago je od 5 do 14 delovnih dni.
Pri naročilu dodelave se rok dostave blaga podaljša za čas, ki je potreben za dodelavo to je do 7 delovnih dni.
Kupec je seznanjen, da so dovoljena manjša odstopanja blaga, razvidnega iz kataloga tako po barvi, dimenzijah ali materialu.
Naročeno blago prodajalec dostavi kupcu s hitro pošto. Stroške dostave krije kupec po ceniku hitre pošte.

Končne določbe

Morebitne reklamacije je potrebno vložiti v roku 15 dni po prejemu blaga in morajo biti ugotovljene komisijsko in z zapisnikom.
Reklamacija ne velja za blago s tiskom, če tisk ni bil naročen pri prodajalcu. Pri tisku kataloga in cenika lahko pride do napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo. V primeru odstopanja cen ali tehničnih podatkov vas bomo ob vašem naročilu o tem obvestili.
Dekorativni material ni vključen v ceni artikla. Slike nekaterih artiklov so simbolične. V primeru, da zaloga artikla poide, prodajalec ne jamči ponovne dobave tega artikla. Za vse informacije smo vam na voljo na našem naslovu v vzorčni sobi si lahko ogledate izdelke ali pa vam jih pošljemo na vpogled. Za vse morebitne spore je pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.

Kamnik, april 2020